Om meg

Velkommen til skolebloggen min!

Jeg heter Mari Linn Forland og bor på Kolltveit utenfor Bergen.

Jeg har studert deltid ved Høyskolen Kristiania siden November 2014 og blir nå (januar 2018) ferdig med 2/3 av min bachelorgrad i HR og personalledelse. Jeg har valgt digital markedsføring som et av mine valgfag for høsten 2017, i tillegg til Relasjonsmarkedsføring og faget Prosjekt og prosesstyring. Jeg ser for meg å skrive bacheloroppgave i prosjektledelse og trivsel  høsten 2018.

Kort om min bakgrunn: Jeg ble født 30.mai 1986, lenge på overtid. Jeg har en storesøster og en storebror. De 18 første årene av livet mitt bodde jeg på Forland. Da jeg fylte 19 flyttet jeg sammen med kjæresten min som jeg møtte første året på videregående. Vi har fått Martina som nå er 7 år og Linus som er 4 år. Vi giftet oss i Sant Jaume kirken i Alcudia 25. juni 2014, der nærmeste familie og venner var til stede!

Jeg har en stor kjærlighet i å reise, både med familie og venner!

Jeg gikk salg og service GK og VK1 ved Sotra Videregående skole, læretiden i kontorfag tok jeg ved UIB Nordisk instiutt. Jeg har tatt generell studiekompetanse som privatist. Siden det har jeg jobbet med ulike former for LCI (Life Cycle Information), noe jeg synes er veldig kjekt. Samtidig har jeg vært borti mange spennende fag og temaer jeg gjerne ønsker å jobbe med seinere når jeg er ferdig med utdanningen min.

Det meste av fritiden min går til å studere! Jeg elsker utviklingen, å lære nye ting og å få tilbakemeldinger på jobben jeg gjør. Ellers liker jeg å trene, se film og være med venner og familie.

Dette vil være en faglig blogg der jeg vil dele oppgaver jeg har skrevet i forbindelse med studiet.

Du må gjerne følge meg dersom du interesserer deg for fagfeltet og ønsker å lære mer om det 🙂

  Cheers! Mari Linn